Türk'lerle Rus Ruleti oynanmaz!

Türkiye-Suriye sınırındaki Bayırbucak bölgesinde Türk Hava sınırını ihlal eden Rus jetinin düşürülmesinin yankıları sürüyor.

GÜNDEM 25.11.2015 16:16:00 0
Türk

Kapaklı Kent Konseyi Logo Yarışması ödül töreninde yaşanan olaylara değinen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ruslar bizimle Rus Ruleti oynamak istedi” deyince, Kaymakam Gürbüz de “Fakat bilmedikleri bir şey var. Türk’lerle Rus Ruleti oynanmaz” diye ekledi.
UYARILARA KULAK ASMADILAR
Türkiye’nin en son isteyeceği durumun savaş olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Şimdi burada Rus jetini düşürdük diye böbürlenecek değiliz. Kimse böyle bir şey olsun istemezdi. Fakat ortada Türkiye’nin angajman kuralları var. Rus jeti bu kuralları hiçe saydı. Defalarca uyarılmasına rağmen, uyarılara kulak asmadı. Sonunda da Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapması gerekeni yaptı” diye konuştu.
RUS RULETİ OYNAMAK İSTEDİLER
Belediye Başkanı Mandalı konuşmasında, “Rusların meşhur bir oyunu var. Rus Ruleti. Her halde Türkiye ile Rus Ruleti oynamak istediler” deyince, araya giren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de “Ruslar Rus Ruleti oynamak istedi. Fakat bilmedikleri bir şey var. Türk’lerle Rus Ruleti oynanmaz” diye ekledi.
Haber / Ahmet KARDEŞ