'Beyaz Toros' ortaya çıktı

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kullanılmayan ve çürümeye terk edilen hurda halindeki 1997 model otomobili bakıma aldı. 1 ay süren çalışmanın ardından hurda yığın

GÜNDEM 25.11.2015 15:41:00 0

Çerkezköy Belediyesi'ne ait olan ve yıllardır kullanılmadığı için garajda çürümeye terk edilen 59 UF1 168 resmi plakalı 1997 model otomobili Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü personeli bakıma aldı.

 Ekiplerin çalışmasında otomobilin motor,kaporta, alt ve üst bakım, boya gibi bütün bakımları  baştan sona yapıldı. Yaklaşık 2 bin 500 liraya yapılan bakımın ardından otomobil sıfır kilometredeki haline geri döndü. 

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Çerkezköy Belediyesinin öz kaynaklarını halka en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla kullandıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Eldeki imkanları en güzel ve verimli bir şekilde kullanıp, halkımızın hizmetine sunuyoruz.

Belediyemizde atıl durumda bulunan hurda araçları Teknik Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından tamir edilerek halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Bu çalışmada emeği geçen tüm belediye personellerine teşekkür ediyorum” dedi.