ÇTSO'dan örnek davranış

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Çerkezköy ve Saray'daki okullarda eğitim gören 600 ilk, ortaokul ve lise öğrencisine yaklaşan kış nedeniyle bot ve mont yardımında bulundu.Birçok kuruluş basÄ

GÜNDEM 20.11.2015 17:56:00 0
ÇTSO

Kıyafet yardımı için ÇTSO'da düzenlenen teslim programına ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen ve Sinan Sefil, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç katıldı. Toplantıda konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, "Öncelikle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın ilçemiz eğitimine öğrencilerimize yaptığı katkı ve öğrencilerimize de kıyafet katkıları dolayısıyla memnunluk duyuyoruz.İlçemiz eğitimine her zamanda katkısını sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok teşekkür ediyorum.”dedi.

EĞİTİME KATKILARINIZI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ
Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkaç ise, “Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlerin bu tür katkıları bizleri de gururlandırıyor.Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitimin her zaman katkı sağlaması bölgemizde eğitimin daha iyi yere gelmesine de katkı sağlamaktadır.Bu nedenle ÇTSO yönetimini kutluyor ve katkıları nedeniylede Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür ediyorum.”


EĞİTİME KATKILARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, eğitime katkılarını sürdüreceklerini belirterek, “ÇTSO yönetimi olarak bizim aldığımız bir karar var.Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak öğrencilerimize ve öğretmenlerimize karşı sevgimiz saygımız hiç bitmeyecek. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi eğitim almalarını sağlamak için biz her her zaman eğitime katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu yılda toplam 600 öğrencimize  kıyafet yardımı olarak mont ve bot yardımı yapıyoruz.”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından mont ve botlar kutular içinde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç'a teslim etti.
Haber/Seyit SÜREN