Minik izciler Atasını ziyaret etti

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü, Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çiçek bıraktı.

GÜNDEM 16.11.2015 16:35:00 0
Minik izciler Atasını ziyaret etti

Yeni neslin geçmişini bilmesi ve Cumhuriyet yolunda üzerine düşen sorumluluk bilincini özümsemesi amacıyla ‘Cumhuriyet Yolunda Ata’nın İzinde’ programı kapsamında Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü'nün 22 kişilik izci kafilesi Ankara'ya gitti ve Anıtkabir'i ziyaret etti.


ESKİ TBMM'Yİ GEZDİLER
İzciler ardından, Ulus semtindeki eski TBMM Binası’nı ziyaret ederek kurucu Meclis’in çalıştığı alanları da görme imkanı buldular. Harikalar Diyarı'nı gezen izciler, masal kahramanları ile bol bol fotoğraf çekildiler. 
‘ONUN MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ’
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü’nden Oymakbaşı Ekrem Bacaksız dahil 6 lider ve yaşları 8 ile 10 arasında değişen izci kafilesi, ölümünün 77. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anıp, onun mirasına sahip çıkacaklarını dile getirerek, Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için üzerine düşen görevleri yerine getireceklerini belirttiler.