'Yalnız Değilim'

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, öğrenci ve öğretmenlere Toplum Destekli Polislik ile ilgili bilgilendirme yaptı.

GÜNDEM 13.11.2015 16:18:00 0

'Yalnız Değilim' projesi kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesinde öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 675 kişiye Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Projesi kapsamında, ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz’ın da katılımı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli uzman Sosyolog ve Psikologlar tarafından 'Aile içi Şiddet ve İletişim'’ konulu seminer verildi. Seminerin ardından polisler, çeşitli ikramlarda bulundu ve öğrencilere hediyeler verdi.

KİTAP DAĞITTILAR

Ayrıca, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, 'Yalnız Değilim' projesi kapsamında maddi durumları yetersiz olup eğitimi desteklenmesi gerektiği yönünde kanaat oluşan Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesinin 12. sınıfında eğitim gören toplam 50 öğrenciye YGS - LYS' ye hazırlanmalarında destek olacak yardımcı kaynak kitap setleri dağıtıldı.
Bu kapsamda Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri arasından belirlenen 50 öğrenciye ise TEOG sınavına hazırlanmada eğitim setleri ve yardımcı kaynak kitap setleri ile yaprak testler hediye edildi.