Gürkan'dan eski başkana anlamlı hediye

Edirne'de 1973-1977 yıllarında Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Şevki Arman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, Şevki Arman'a birlikte çekilmiş o

GÜNDEM 11.11.2015 14:11:00 0
Gürkan

1973-1977 yıllarında Edirne Belediye Başkanlığı yapan Şevki Arman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın çok kısa sürede başarılı projelere imza attığını söyleyen Şevki Arman, “Gürkan, gerçekleştirdiği icraatlar ve projeler ile halkın içinde, adından sevgiyle bahsettiren bir belediye başkanı olmayı başardı. Halkın içinde yaşayarak, halktan kopmadan, şeffaf bir belediyecilik örneği sergileyerek, herkesin takdirini kazandı. Edirne böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şevki Arman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Şevki Arman benim için çok değerli bir insan. Tecrübelerinden edindiğim nasihatlerini her zaman önemsemişimdir. Tüm Edirne halkının sevip saydığı bir belediye başkanı olmayı zamanında başarmıştır.” dedi.
Başkan Recep Gürkan, Eski Belediye Başkanı Şevki Arman’a daha önce Başkanlık makamında birlikte çekilmiş oldukları fotoğrafı hediye etti.