Standarda uymayanlar simit satamayacak

Süleymanpaşa Belediyesi'nin simitlerin hijyenik koşullarda satılması için başlatılan kampanya kapsamında, alınan 16 yeni simit arabası Tuğlalı Park'ta görücüye çıktı. Bu projeye simit fır?

GÜNDEM 11.11.2015 13:41:00 0
Standarda uymayanlar simit satamayacak

Simit arabalarının uzun süre speküle edildiğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Belediye simit satar mı?’ denildi. İyi ki belediye simit sattı da simitçi fırınlarımız yeni arabalarıyla ve personelinin hijyenik kıyafeti ve nazik davranışları ile hemşerilerimize hizmet vermeye başladı. Bundan sonra bu standartlara uyanlar simit satacaklar. Uymayan hiçbir simitçiye zabıtamız izin vermeyecek. Bu esnafın dostu, düşmanı olmakla alakalı değil. Bu insanın işini daha iyi yapması, standardı arttırmaya yönelik belediyenin bir katkısı. Biz burada iki araçla, Mutlukent’in katkılarıyla, herhangi bir kar gözetmeden standart koymaya çalıştık. Arkadaşlarımız da bu çağrıya cevap verdiler. 16 araç bugün Süleymanpaşa’nın farklı noktalarında simit satmaya başlayacak. Diğer araçlarda talepler doğrultusunda hizmete girmeye devam edecek. Herkese hayırlı uğurlu olsun.”

SİMİT AYRAN İKRAM ETTİ

Yeni simit araçlarından ilk simidi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ikram ederken, belediye vatandaşlara 750 adet simit ve 500 adet ayran dağıttı.