Site'nin gençleri parmak ısırtıyor

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig'de altyapı ağırlıklı oyuncularla mücadele eden Kapkalı temsilcisi Sitespor, performansı ile büyülüyor. Yaş ortalaması 20 olan takımda, genç

GÜNDEM 10.11.2015 16:49:00 0
Site

Kapaklı’nın Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki temsilcilerinden Sitespor, ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Beklenenin aksine, maça hızlı başlayan taraf Kapaklı Sitespor oldu. Başlama düdüğünden itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklı Sitesporlu futbolcular, sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Sitespor, aradığı golü karşılaşmanın 21’inci dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta son haftaların golcü oyuncusu Cengiz, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak Sitespor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

İLK YARI SKORU 1-0

Herkes, Sitespor’un golü bulduktan sonra geri yaslanacağını düşünürken, genç fulbolcular tüm düşünceleri yanıltarak rakip galede 2’nci golü aradı. Rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor karşısında ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise kontra ataklarla beraberlik golü aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı da Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

FARK BİR ANDA 2 OLDU

Sitespor karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıoya oranla daha kontrollü bir oyun ortaya koydu. Önde olmanın avantajını iyi değerlendirmek isteyen Sitespor rakibine pozisyon vermemek için de kontrolü elinden bırakmak istemedi. Ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise beraberlik için geldiği dakikalarda kalesinde ikinci golü gördü. Kontra atakta hızlı çıkan Sitespor’da defansın arkasına iyi sarkan Mert Arslanalp düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek aradaki farkı ikiye çıkardı.

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca, maç Kapaklı Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Kapaklı Sitespor puanını 9’a çıkararak puan cetvelinde 2’nci sıraya yükseldi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan  Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik, “Biz bu sezon geçen yılın U-17 Takımı oyuncularının ağırlıkta olduğu bir kadro ile mücadele ediyoruz. Amacımız bu sezon ligde kalmaktı. Fakat, oyuncularım beklentilerin çok üstünde bir futbol oynayarak takımın 2’nci sıraya yükselmesini sağladı. İyi oyunun karşılığını 3 puanla aldığımız için takım olarak çok sevinçliyiz. Oyuncu kardeşlerimizi göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum“ dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ