Çalan telefonu kimse açamadı

Edirne'de 49 yaşındaki Ahmet Taş, kullandığı otomobille park halindeki kamyonete çarptı. Kazada orta refüje çıkarak hurdaya dönen aracın sürücüsü Ahmet Taş yaralanırken, yan koltukta bulunan

GÜNDEM 9.11.2015 16:16:00 0
Çalan telefonu kimse açamadı

Edirne'de, Kıyık Caddesi’nde birahane işleten Ahmet Taş, sabah 05.00 sıralarında kullandığı 22 AR 565 plakalı otomobile, başka bir birahane de garson olarak çalışan yeğeni Cevdet Taş’ı alarak dolaşmaya çıktı. Ahmet Taş’ın kullandığı otomobil Kıyık Caddesi’ne geldiğinde yol kenarında park halinde bulunan ve içerisinde sürücü Ramazan Seçkin’in uyuduğu 34 TJ 9653 kamyonete çarptı. Kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden Ahmet Taş’ın aracı yol ortasındaki refüje çıktı. Hurdaya dönen aracın yolcu koltuğunda bulunan Cevdet Taş, sıkışarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ahmet Taş ise başından yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri araçta sıkılan Cevdet Taş’ın cesedini güçlükle çıkardı. Başından yaralanan sürücü Ahmet Taş gelen ambulansta tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü Seçkin ise kazayı yara almadan atlattı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı haber alıp Kıyık Caddesi’ne gelen Ahmet ve Cevdet Taş’ın yakınları hurda halindeki otomobili görünce sinir krizi geçirdi. Onları sağlık görevlileri ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı. Kamyonet içerisinde uyuduğu sırada gelen otomobilin çarptığını anlatan Ramazan Seçkin, “Ben burada meyve satıyorum. Araç içerisinde uyurken bir anda otomobil park halinde duran kamyonetime çarptı. Ben de içerisinde uyuyordum. Ne olduğunu anlamadım sonra baktığımda otomobili yol ortasında gördüm. Tam olarak kazayı görmedim” dedi.
Kazanın ardından Cevdet Taş’ın çalan cep telefonuna kimse bakamadı. Savcılık ve polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından ölen Cevdet Taş’ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Ahmet Taş’ın 2.33 promil alkollü olduğu belirlenirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.