AK Partili Yazı, oğlunu evlendirdi

AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanlarından Sait Yazı'nın oğlu Zekeriya Yazı, Kübra Ayan ile dünya evine girdi.

GÜNDEM 8.11.2015 17:00:00 0
AK Partili Yazı, oğlunu evlendirdi

Sait Yazı ve Gülşen Yazı çiftinin oğulları Zekeriya Yazı ile Bahar ve Erol Ayan çiftinin kızları Kübra Ayan'ın Lemar Düğün Salonu'ndaki düğününe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Mustafa Yel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İl eski Başkanı Ahmet Kanbur, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Ömer Karadeniz, Ali Gümüş ve Adnan Argan, Çerkezköy'ün siyaset ve iş dünyasının tanınan isimleri, STK temsilcileri ile Yazı ve Ayan ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Damadın ve gelinin aileleri, davetlileri kapıda karşıladı ve yakından ilgilendi.

Düğün, Bahçeli Camii İmam Hatibi Vahdettin Hayırlıoğlu’nun Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbeti ile sürdü. Gelin ve damada nasihatlerde bulunan Karataş, "
Son yıllarda katıldığım düğün merasimlerinde gelin ve damada zarf hediye ediyorum. Fakat benim verdiğim zarfların içinde para yok, gelin ve damat için nasihatler var. Damada nasihatlerim "Evine erken git. Eşin yolunu gözlemesin. Dışarıda ne yiyip içiyorsan, aynısını evine de götür. Götüremeyeceksen dışarıda yiyip içme. Helal kazan, helal yedir. Çocuklarının boğazından haram lokma geçmesin. Evden çıkarken hanımına her sabah bir ihtiyacı olup olmadığını sor” dedi. Geline de nasihatlerde bulunan Karataş, "Eşini kapıda karşıla, evden çıkarken de kapıya kadar uğurla. Yemekleri güzel yap ki senin yemeklerini özleyip eve erken gelsin. Annenin evine çok sık gitme ki kendi evinde işlerin aksamasın. Salih evlatlar yetiştir. Çünkü vatana en büyük hizmet budur.” dedi.
Daha sonra İlçe Müftüsü Yusuf Tuna tarafından dua edildi. Yapılan duanın ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Yemekten sonra takı merasimine geçildi. Düğün takı merasiminin ardından sona erdi.