Ülkü Ocakları'nda devir teslim

Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Korhan Ogan'ın ilçeden taşınacak olması nedeniyle yerine Ersan Coşkun atandı.

GÜNDEM 6.11.2015 16:34:00 0
Ülkü Ocakları

Oğan'ın ilçeden ayrılacak olması nedeniyle Kapaklı Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş Seminer Salonunda devir teslim töreni düzenlendi. Törene Tekirdağ Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Bahadırhan Altınışık, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp ve yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları 2.Başkanı Erdal Çelik ve yönetimi,geçmiş dönem Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış Çağlar Bütün, Abdurrahman Eraslan ve İrfan Ayhan’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Devir teslim töreni öncesi eğitim birimi görevlisi Yusuf Umut Açıkgöz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz’ün talimatıyla Tekirdağ Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Bahadırhan Altınışık tarafından devir teslim gerçekleşti ve görev Ersan Coşkun'a verildi.  

GENÇLERE UYARI
Burada bir konuşma yapan Kapaklı Ülkü Ocakları eski Başkanı Korhan Ogan, “Sizler ile güzel günlerim geçti. Her zaman söylediğim gibi sizler eğitim hayatında başarılı olabilmek için elinizden geleni yapmalısınız. Bu güzel vatana okuyarak, okuduktan sonra mülkiyelerde ve harbiyelerde yönetici olarak hizmet etmiş olursunuz.  Kavgayla gürültüyle değil, kalem, kağıt ile  bu ülkenin sorunlarını çözebilirsiniz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Allah herkesten razı olsun.” dedi.
ÜLKÜCÜ İRADEYİ KAPAKLI İLE TANIŞTIRACAĞIZ
Daha sonra görevi teslim alan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun bir konuşma yaptı. Coşkun, “Beni bu göreve layık gören başta Tekirdağ İl Başkanımız sayın Hakkı Açıkgöz bey’e, bu ocağın büyümesinde temelinin atılmasında emeği geçen başta ocak başkanlarım olmak üzere tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerin desteği ile Ülkücü iradeyi Kapaklı ile tanıştıracağız. Allah herkesten razı olsun.” dedi.
Yapılan devir teslim sonrası tüm misafirler ile birlikte ülkücü yemini okundu.