Mazbataların aldılar, yerel seçim çalışmalarına başladılar

1 Kasım seçimlerinde Tekirdağ'da oylarını büyük ölçüde artırarak milletvekili sayısını 2'den 3'e çıkaran AK Parti'de milletvekilleri mazbatalarını aldı. Mazbatalarını alan Mustafa Yel, Ayş

GÜNDEM 6.11.2015 16:29:00 0
Mazbataların aldılar, yerel seçim çalışmalarına başladılar

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili seçilen ve parlamentoya girmeye hak kazanan Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün mazbatalarını almak için beraberindeki AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve çok sayıda partili ile Tekirdağ Adliyesi’ndeki Tekirdağ İl Seçim Kurulu'na gitti.

Burada düzenlenen törende Milletvekili Mustafa Yel,Ayşe Doğan ve Metin Akgün mazbatalarını Tekirdağ İl Seçim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kıvrak ve Tekirdağ İl Seçim Kurulu Üyesi Naci Ergin'den aldı.
BELEDİYELERİ GERİ ALACAĞIZ
Mazbata törenini ardından Yel, Doğan,Akgün ve Akçay, Adliye önünde kendilerini bekleyen partililerin yanına gitti.Burada bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet  Akçay, "Bundan sonra AK Parti Tekirdağ, Ankara'da daha güçlü şekilde temsil edilecek. Bunun için mutluyuz.Metin beyi de Ankara'ya gönderiyoruz. Bütün vekillerimizle birlikte bundan sonra yerel seçimler için çalışmalarımız startını verdik.Yerel seçimlerde belediyeleri geri alarak hizmet kervanı devam edecek. Durmak yok yola devam." dedi.

DEMOKRASİ KAZANDI
1 Kasım günü demokrasinin kazandığını belirten Mustafa Yel, "Bundan sonraki amacımız her zaman olduğu gibi milletin partisi olmaya devam edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinde milletimiz yüzde 49 gibi bir oy oranıyla bizi başına taç etti. Biz de bu sorumluluk bilinciyle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Demokrasinin kazandığı bir gündü. Her türlü oyunlara rağmen bu millet büyük oyunu bozdu. Bu millet büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Biz yüce milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ
Ayşe Doğan ise şunları söyledi: "Ya Allah Bismillah dedik. Kaldığmız yerden devam edeceğiz. Türkiye için tekrar seçime gitti ve Metin abimizi de aldık ve 3 vekil olarak Tekirdağ için çalışacağız."
Mustafa Yel ve Ayşe Doğan'ın ardından parlamentoya girmeye hak kazanan Metin Akgün, "Mazbatamızı aldık. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlarımızın oylarıyla birlikte 3. sıra milletvekilini de çıkarttılar.Allah onlardan razı olsun."dedi. Mazbata töreninin ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, seçimlerin Tekirdağ’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.