Yeni yer aranıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay'ın izinli olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil başkanlığında toplandı.

GÜNDEM 5.11.2015 15:56:00 0
Yeni yer aranıyor

Kasım ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda İlk oturumu geçen pazartesi yapılan Çerkezköy Belediyesi Kasım ayı toplantısı ikinci oturumunda komisyonlara havale edilen gündem maddelerini karara bağlamak toplandı. Belediye Başkanı Vahap Akay ile meclis üyeleri Ensar Sivri, Funda Serfiçe, Ömer Kılınç, Remzi Garip, Seyithan Caferoğlu, Hasan Sakallı, Dilaver Burak, Turgut İleri, Binali Etyemez ve Mehmet Soyhan mazeret bildirdikleri için toplantıya katılmadı. Toplantının ilk gündem maddesinde, komisyondan gelen muhtelif parsellerde bulunan belediye hisselerinin satışı oy birliği ile kabul edildi.

Ardından 2 Kasım'daki ilk oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu ile Tarife Komisyonu’na havale edilen Aile Sağlık Merkezleri’nin kira süresi hakkındaki gündem maddesi görüşüldü. Komisyon raporlarında, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Fevzi Paşa Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Aile Sağlık Merkezleri’nin 4 yıl süre ile tahsis edilmesi ve ücretinin de görevli hekim başına 680 lira olarak belirlenmesine oy birliği ile kabul edildi.
BAŞKA YER BULANCAK
Belediye Meclis toplantısı son olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ nün LPG Tüpü depolama alanı kiralama süresi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresini görüştü. Bu gündem maddesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun yeni yer bakılması ve konunun bir sonraki Meclis toplantısında yeniden görüşülmesi yönünde aldığı tavsiye kararı Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi. 
Çerkezköy Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısını 1 Aralık Salı günü saat 14.00’da yapacak.
Haber / Ahmet KARDEŞ