Trakya , Londra Turizm fuarında tanıtıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na katılan Trakya Kalkınma Ajansı, burada Trakya turizminin potansiyelini uluslararası düzeyde tanıtma fırsatÄ

GÜNDEM 5.11.2015 14:52:00 0
Trakya , Londra Turizm fuarında tanıtıldı

Dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olarak gösterilen World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'nın Türkiye standında Trakya Kalkınma Ajansı katıldı. Burada ajans, Bölgenin önemli destinasyonlarını katılımcılara tanıttı.

Türkiye'nin her bölgesinin ayrı bir turistik değere sahip olduğunu belirten Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, "Her bir bölge kendi turizm öğelerini en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyor. Biz de Trakya Kalkınma Ajansı olarak Trakya’mızın turizmde öne çıkan değerleri konusunda farkındalık yaratmak ve var olan potansiyeli artırmak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu fuar da yürütmüş olduğumuz çalışmalardan sadece bir tanesi. Bölgemiz İstanbul’a çok yakın bir konumda. İstanbul’a gelen turistleri farklı bir destinasyon olarak Trakya’ya çekebilirsek bu konuda ciddi bir kazanım olacak. Bu fuarda da tur operatörleri, seyahat acentaları, farklı turizm otoriteleriyle “Yeni Bir Destinasyon Olarak Trakya” mottosuyla yapmış olduğumuz görüşmeler oldukça olumlu geçti. Önümüzdeki dönemlerde bu çalışmaların meyvelerini toplamayı umuyoruz.”
Her yıl toplam 50 bini aşkın turizm sektörü, devlet ve uluslararası basın temsilcisinin birbirleriyle bağlantı sağlamak, anlaşma yapmak ve sektördeki gelişmeleri keşfetmek amacıyla katıldığı WTM Londra Turizm Fuarı, bu sene 36. kez düzenlendi.