Öğe: Millet İstikrar ve umuda oy verdi

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçede 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. Öğe, "Millet, istikrara ve umuda oy verdi" dedi. Çerkezköy ve ülke genelinde huzurlu

GÜNDEM 4.11.2015 17:00:00 0
Öğe: Millet İstikrar ve umuda oy verdi

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, dün Pera Villa Pastanesi’nde kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıya, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İlçe Seçim İşleri Başkanı Süleyman Bahçekapılı, AK Parti İlçe Sekreteri Mustafa Karataş, AK Parti İlçe SKM Başkanı Mürsel Karslı, İlçe SKM Başkan Yardımcıları Ömer Güner ve Mikail Çelik ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı. Kahvaltıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 1 Kasım seçim sonuçları hakkında değerlendirmede bulundu.

Seçim çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle basın mensuplarının geçmiş ‘21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı kutlayamadığını söyleyen Abdullah Öğe, “Hem sizlerin geçmiş gazeteciler bayramını kutlamak, hem de seçim sonuçları hakkında değerlendirme yapmak amacıyla bu programı düzenlemek istedik” dedi.
MHP VE HDP SEÇMENİNİN OYLARINI ALDIK
AK Parti’nin 1 Kasım seçiminde MHP ve HDP’den aldığı oylarla tek başına iktidar olduğuna dikkat çeken Abdullah Öğe, “Diğer partilerden seçmenler istikrara oy verdi. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak ülke ortalamasına yakın bir oy oranı yakaladık. Bu da Çerkezköy’ün, ülkenin bir mozaiği olduğunun göstergesidir” dedi. Çerkezköy’de ülkenin 81 ilinden insanının yaşadığına dikkat çeken Öğe, “Biz öncelikle insanımızın ihtiyaçlarını iyi bir şekilde tahlil ettik ve çalışmalarımızı da bu yönde yoğunlaştırdık. Bu sayede başarılı olduk” dedi.


BİZİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI
Abdullah Öğe, “1 Kasım seçimleri sonunda İç savaş diyenler kaybetti, istikrar ve umut kazandı. Millete tepeden bakanlar kaybetti, millet kazandı. Terör ve teröre yaslananlar kaybetti, kardeşlik kazandı” dedi. Çerkezköy’de CHP ile aralarındaki oy farkının açılması hakkında da konuşan Abdullah Öğe, “Biz 1 Kasım seçimlerinde 18 okulda 48 okul sorumlusu ile çalıştık. Bu sonuç bizim için sürpriz olmadı. Biz oy farkının en az 10 bin olacağına inanıyorduk. Fark yaklaşık 13 bin oldu” dedi.
KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY, AK PARTİ’NİN TEKİRDAĞ’DAKİ OY KAYNAĞIDIR
7 Haziran’da meclise Çerkezköy’den bir vekil gönderdiklerini fakat buna sevinemediklerini kaydeden Abdullah Öğe, “Çünkü partimiz tek başına iktidar olamamıştı. Bu seçimde ise hem Çerkezköy’den bir vekili meclise gönderdik, hem Tekirdağ tarihinde partimiz ilk kez 3 vekil çıkardı, hem de AK Parti bir kez daha tek başına iktidar oldu. Tekirdağ’dan 3’üncü vekilin çıkmasında Kapaklı ve Çerkezköy önemli rol oynadı. Bu iki ilçe AK Parti’nin Tekirdağ’daki oy kaynağıdır” dedi.
ÇOK ÇALIŞIYORUZ
AK Parti teşkilatlarının sadece seçim dönemi değil, her zaman çalıştığına vurgu yapan Abdullah Öğe, “Çok çalışıyoruz. Rabbim de bereketini veriyor. Çerkezköy’de seçim çalışmalarımıza katkı sağlayan eski Belediye Başkanlarımız Ali Ertem ve Hanifi Belindir, eski İlçe Başkanlarımız Sait Yazı,Alaettin Demirbağ ve Reşat Bahar ile eski Kadın Kolları Başkanımız Nuran Yeşil’e de emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
1 AYDA 500 AİLE İLE GÖRÜŞTÜK
AK Parti Çerkezköy SKM Başkanı Mürsel Karslı da “Biz 7 Haziran’dan sonraki tabloyu iyi okuduk. Erken seçim olacağını anladık ve eksiklerimizi gidererek çalışmalara başladık. Bu seçimde ev ziyaretlerine ağırlık verdik. Bire bir temaslarda bulunduk. Seçim günü hepimiz görevimizin başındaydık. 1 ay içinde 50 ev toplantısında 500’e yakın aile ile görüştük. Sonuç da ortada” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ