Öğrencilere kıyafet yardımı

Çerkezköy Belediyesi,ilkokul ve ortaokul yönetimleri tarafından belirlenen 568 öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulundu. Okullara kıyafet teslimine giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Okul mÃ?

GÜNDEM 3.11.2015 14:23:00 0
Öğrencilere kıyafet yardımı

Çerkezköy Belediyesi,ilçe genelindeki ilk ve ortaokullarda eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kıyafet desteğinde bulundu. Belirlenen okullara giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve çalışma arkadaşları, Kızılpınar Atatürk İlkokulu’nda 60, Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu’na 50, Kızılpınar İlköğretim Okulu’na  100 Çerkezköy Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda 40, Mevlana İlk ve Ortaokulu’nda 50, İnci Narin Yerlici İlkokulu’nda 80, Raif Dinçkök İlk ve Ortaokulu’nda 60, Özel İdare İlk ve Ortaokulu’nda 20, Gabralı İlk ve Ortaokulu’nda bulunan 108 kız ve erkek öğrenci olmak üzere toplam 568 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

OKUL MÜDÜLERİ TESLİM EDECEK

Okul yönetimleri tarafından tespit edilen dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencilere okul kıyafetleri aldıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Okul idarecileri tarafından kıyafetler öğrencilerimize teslim edilecek.Çerkezköy Belediyesi olarak eğitim ve öğretime katkılarımız devam edecek. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim hayatına devam edebilmeleri için Çerkezköy Belediyesi olarak üzerimize düşeni fazlası ile yapma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Eğitim ve öğretim yılı başında okullarımıza sıra yardımında bulunduk, eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan tüm ilköğretim birinci sınıf öğrencilerimize çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Ayrıca tüm okullarımızın okul bahçesi ve çevre temizliğini yaptık."dedi.