Yine hız yine kaza

Çerkezköy'de yeni aldığı motosikleti ile hız yaptığı iddia edilen 19 yaşındaki Sergen A., otomobile çarptıktan sonra orta refüje uçtu.

GÜNDEM 2.11.2015 12:08:00 0
Yine hız yine kaza

Kazada kask takmayan motosiklet sürücüsü ile arkasındaki yolcu yaralandı. Kaza, Çerkezköy’de Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Caddesi’nden Narin Kavşağı istikametine giden Sergen A. idaresindeki plakasız motosiklet, Cefa Sokak’tan Atatürk Caddesi’ne çıkmaya çalışan Yalçın Ç. (23) yönetimindeki 16 GR 148 plakalı otomobile çarptı.

İLK MÜDAHALE ÇEVREDEKİLERDEN
Kaza sonrası orta refüje çıkan motosiklet sürücüsü Sergen A. ile arkada oturan ve kaza anında kendisiyle birlikte motosiklette bulunan 16 yaşındaki arkadaşı B.E. yaralandı. Kanlar içinde kalan iki gence ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralı gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
HIZLIYDI İDDİASI
Kazanın şokunu üzerinden atamayan otomobil sürücüsü Yalçın Ç. olay yerine gelen polis ekiplerine “Ben kesinlikle hızlı gitmiyordum.

Baktım yolun boş olduğun görünce hareket ettim. Ama motosiklet çok hızlıydı. Fark ettiğim an durdum ama bana çarptılar” dedi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ