1911 sahasına kavuşuyor

1 Kasım seçimleri dolayısıyla bir hafta ara verilen Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 4'üncü haftasında 1911 Çerkezköyspor evinde ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliğispor'u k

SPOR 1.11.2015 20:49:00 0
1911 sahasına kavuşuyor

1911 Çerkezköyspor, 8 Kasım Pazar günü saat 13.00’da ligin iddialı takımlarından Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya gelecek. Uzun süredir bakım çalışmaları dolayısıyla iç saha maçlarını Kapaklı Futbol Sahası’nda oynayan 1911 Çerkezköyspor, bu sezon ilk kez Mustafa Uğraş Stadı’nda taraftarının karşısına çıkacak. Mutlak 3 puan parolasıyla karşılaşmaya hazırlanan 1911 Çerkezköyspor’da 7 oyuncu Muratlı Belediyespor deplasmanında sakatlanmıştı. Seçimler dolayısıyla lige verilen arayı çok iyi kullanan 1911 Çerkezköyspor’da sakatlar hızla iyileşirken, takımın Çorlu Gençlerbirliğispor maçına eksiksiz çıkması bekleniyor.  

LİGE VERİLEN ARA İLAÇ GİBİ GELDİ

Takımın son durumu hakkında bilgi veren 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, “Muratlı Belediyespor karşısında futbolcularım mükemmele yakın bir futbol ortaya koydu. Fakat bir türlü aradığımız golü bulamadık. Yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Maçtan da beraberlikle ayrıldık. Maçta 7 oyuncumuz sakatlandı. 1 Kasım seçimleriş dolayısıyla lige verilen ara bize ilaç gibi geldi. Sakatlarımız hızla iyileşiyor. Cezalı oyuncumuz yok. İnşallah Çorlu Gençlerbirliğispor maçına kadar tüm sakatlarımız iyileşir ve karşılaşmaya tam kadro çıkarız” dedi.  

 

GÜÇLÜ BİR EKİBE SAHİBİZ

Takımın tecrübeli isimlerinden kaleci Muzaffer Kurt da bu sezon takım olarqak şampiyonluğa inandıklarını belirterek, “Çok çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarım karşılaşmalara oldukça hırslı hazırlanıyor. Güçlü bir ekibe sahibiz. Ligdeki hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Takımda kimin forma giydiği ya da kimin gol attığının önemi yok. Herkes bu takımın bir parçası olduğunun bilincinde. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alırsak, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de oynamamamız için bir engel yok” ifadelerini kullandı.

MUZAFFER KURT KİMDİR?

8 Eylül 1976 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gelen Muzaffer Kurt, profesyonel futbol hayatına da Çerkezköyspor’da başladı. 1997-1999 sezonlarında Çerkezköyspor formasını giyen Muzaffer Kurt, daha sonra Büyükçekmece Tepecikspor’a transfer oldu.

2000-2002 sezonlarında Büyükçekmece Tepecikspor formasını terleten Muzaffer Kurt, daha sonra tekrar Çerkezköyspor’a dönerek 10 sezon boyunca Çerkezköyspor’un başarısı için mücadele etti. 2014 yılında 1911 Çerkezköyspor ile anlaşan Kurt, hala 1911 Çerkezköyspor formasını giyiyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ