Cumhuriyet için koştular

Çerkezköy Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy'ün Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Kurtuluş Koşusu vatandaşlardan büyük ilgi

GÜNDEM 28.10.2015 13:48:00 0
Cumhuriyet için koştular

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 92’nci ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen 2’nci Kurtuluş Koşusu’na 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katıldı.

Koşu öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geleneksel hale getirmek istedikleri ve bu yıl 2’ncisini düzenledikleri Kurtuluş Koşusu’na katılan tüm sporculara teşekkür etti. Tüm sporculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 92. Yılı ve ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü nedeni ile düzenlediğimiz koşumuzu ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZEL TİŞÖRTLER HAZIRLANDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan Türk Bayraklı tişörtleri giyerek Kurtuluş Koşusu’na katılan sporcular, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından start noktasında yerini aldı. Kurtuluş Koşusu’nun güzergahı Çerkezköy Belediyesi-Optimed Hastanesi-Çerkezköy Belediyesi olarak belirlendi. Vahap Akay’ın düdüğü ile başlayan koşuda erkeklerde Vedat Çolak 1’inci olurken, Ömer İnce 2’nci ve Şahin Taş da 3’üncü oldu.  

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kurtuluş Koşusu’nda kızlarda ise Aleyna Atlı 1’inci, Yağmur Erden 2’nci ve Zuhal Ertekin de 3’üncü oldu. Erkeklerde 1’inci olan Vedat Çolak’a ödülünü Belediye Başkanı Vahap Akay verirken, 2’nci Ömer İnce’ye ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, 3’üncü Şahin Taş’a da ödülünü Belediye Meclis Üyesi Ensar Sivri takdim etti. Kızlarda 1’inci olan Aleyna Atlı ödülünü Meclis Üyesi Rağbet Erol’un elinden alırken, 2’nci Yağmur Erden ödülünü Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı’dan, 3’üncü Zuhal Ertekin de ödülünü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal’ın elinden aldı.

Dereceye giren sporcuların ödüllendirilmesinin ardından koşuya katılan tüm sporculara anı madalyası dağıtıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katılımcılarla selfie çektirdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ