Cumhuriyet Resepsiyonu iptal

Tekirdağ Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle verilecek olan resepsiyonun iptal edildiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada şunlara ver verildi:

GÜNDEM 27.10.2015 10:07:00 0
Cumhuriyet Resepsiyonu iptal

 "29 Ekim 2015 Perşembe günü düzenlenmesi planlanan Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, ülkemizde meydana gelen üzücü olaylar ve bu üzücü olayların neden olduğu toplumsal duyarlılıktan ötürü iptal edilmiştir.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı diğer kutlama etkinlikleri, ilan edilen programa göre icra edilecektir."

VALİNİN BAYRAM MESAJI

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Salihoğlu. "Milli mücadelemizin zaferle sonuçlanmasının ardından kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin en büyük dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyetimizin ilanından sonra; sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda büyük ilerlemeler gerçekleştirilmiştir. Bu dönemde başlayan yenilikler bu güne kadar gelişerek sürmüştür.Tekirdağlı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ilerlemeleri sürdürmekte inançlı ve kararlıdır.Tekirdağlı hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun!"

PROGRAM NASIL OLACAK
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na 28 Ekim günü  saat 13.00'da çelenk sunulacak. 29 ekim günü saat 09.20'de Vali Salihoğlu tebrikleri kabul edecek. Saat: 10.00'da ise Ordu Evi önünde bayram kulama töreni gerçekleşecek.