Küçük Nehir'i ağlaması kurtardı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde tek katlı evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sırasında odada bulunan ve korkudan yorganların arasına saklanan 2,5 yaşındaki Nehir Dinç itfaiy

GÜNDEM 26.10.2015 14:51:00 0
Küçük Nehir

Malkara Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak’ta iddiaya göre, elektrik kontağının şase yapması sonucu Erkan Dinç’e ait tek katlı evde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evi sardı. Yangın sırasında iddiaya göre anne, çocuğunu almadan yardım çağırmak için dışarı fırladı. Bu sırada çevredekilerin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri korkudan yorganın arasına girerek saklanan ve ağlayan 2,5 yaşındaki Nehir Dinç'i kurtardı ve ardından alevleri söndürdü. Dumandan etkilenen küçük Nehir ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla  Malkara Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, hastanede tedavi altında tutulan Nehir Dinç’i ziyaret etti ve doktorlardan  sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduğunu belirten Yurdakul, ailenin mağdur olmaması konusunda tüm imkanların seferber edeceğini söyledi.