Bin kase ev yapımı aşure dağıttılar

MHP Kapaklı İlçe yönetimi, Muharrem Ayı dolayısıyla Kapaklı Kent Meydanı'nda vatandaşlara bin kase aşure dağıttı. Etkinliğe MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül de katıldı.

GÜNDEM 25.10.2015 14:17:00 0
Bin kase ev yapımı aşure dağıttılar

MHP Kapaklı Kadın Kolları üyelerinin Muharrem Ayı dolayısıyla kendi elleri ile hazırladıkları bin kase aşure, Kapaklı Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikle vatandaşlara dağıtıldı. Aşure dağıtım etkinliğine MHP Tekirdağ Milletvekili Hakan Özgül, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İKTİDARI İLE TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILACAK
Programda konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Hakan Özgül, “Dostluk ve kardeşliğin hakim olduğu bir seçim süreci geçiriyoruz. İnşallah yaşanan acıları bir daha yaşamayız. 1 Kasım’dan sonra tek damla dahi kanın akmadığı bir süreç yaşarız. Vatandaşlarımız şunu iyi bilmelidir ki MHP iktidarı ile Türkiye’nin önü açılacaktır. Bu vesile ile tüm halkımızın Muharrem Ayı’nı kutluyor, desteklerini bekliyoruz” dedi.


MUHARREM KARDEŞLİK AYIDIR
Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve kardeşliğin en yoğun yaşandığı aylardan biri olduğunu ifade eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin de “Muharrem Ayı’nın başta Kapaklı ve bölgemiz olmak üzere ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün kadın kollarımızın kendi elleriyle hazırladıkları ev yapımı aşureleri dağıtmak için buraya geldik. Ellerine sağlık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ