Önce çarptı sonra kaçtı

Çerkezköy'de otomobilin çarpması sonucu yaralanan Selim Yurdagül ambulansla hastaneye kaldırılırken, otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Olaydan yaklaşık yarım saat sonra aracın sürÃ

GÜNDEM 23.10.2015 21:23:00 0
Önce çarptı sonra kaçtı

Olay saat 20.15 sıralarında Çerkezköy’e bağlı Fevzi Paşa Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi’nde bulunan TREPAŞ hizmet binası önünde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 63 yaşındaki Selim Yurdagül isimli bir vatandaş, yoldan geçen bir otomobilin dikiz aynasının çarpması sonucu yere düştü. Çarpma sonucu yaralanan yayaya ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. 

ARACIN DİKİZ AYNASI KOPTU

Otomobil sürücüsü durup yaralıyla ilgilenmek yerine olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yaralı ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay yerine gelen polis, Selim Yurdagül’e çarpan aracı ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı. Görgü tanıları, çarpma sonucu kopan dikiz aynasını polise vererek, aracın beyaz renkli Linea marka bir otomobil olduğunu belirtti. 


SÜRÜCÜNÜN KENDİSİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ
Kazadan yaklaşık yarım saat sonra arkadaşı ile birlikte Çerkezköy Polis Merkezi’ne gelen 18 yaşındaki Görkem E., kazayı kendisinin yaptığını, yayanın birden önüne çıktığını, daha sonra paniğe kapılarak olay yerinden uzaklaştığını ama sakinleştikten sonra ifade için emniyete gelmeye karar verdiğini belirtti. Gürkan E.’ye kaza nedeniyle cezai işlem uygulayan polis, bir yandan da kaza sırasında aracı kullanan kişinin gerçekten Gürkan E. olup olmadığını araştırıyor. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 
Haber / Ahmet KARDEŞ