1911 adım adım şampiyonluğa yürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, hafta sonu oynayacakları Kapaklı Sitespor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Takımın yıldız ismi

GÜNDEM 23.10.2015 14:07:00 0
1911 adım adım şampiyonluğa yürüyor

2015-2016 futbol sezonuna Ergene Belediyespor galibiyeti ile hızlı bir başlangıç yapan 1911 Çerkezköyspor, hafta sonu karşılaşacakları Kapaklı Sitespor takımı karşısında da sahaya 3 puan için çıkacak. Sitespor’un ilk maçında deplasmanda Aşağı Sevindikllispor’u 2-1 mağlup ettiğini anımsatan Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu, “Rakibimiz çok güçlü bir ekip. Bunun bilincindeyiz. Ama oyuncularıma inanıyorum. Onlar her türlü zorluğun üstesinden gelecek kapasitedeler” dedi.

TÜM MAÇLARIMIZI FİNAL HAVASINDA OYNAYACAĞIZ

Malzemecisinden Kulüp Başkanına, futbolcusundan taraftarına herkesin bu sezon şampiyonluğa gönülden inandığını kaydeden Sefer Ekizoğlu, “Biz her maça final havasında hazırlanıyoruz.

Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Tüm maçlarımızı final havasında oynayacak, sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Oyuncularımın performansından ve hırsından oldukça memnunum. Her geçen gün çok daha iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz” diye konuştu.

VE HAKAN KADRODA

Takımda Hakan Tice dışında eksik olmadığını fakat onun da iyileşme sürecini tamamladığını sözlerine ekleyen Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Hakan yapılan kontrollerin ardından doktorların raporu doğrultusunda Sitespor kadrosuna dahil edildi. Ergene Belediyespor maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan Sitespor maçında da destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

YOLUMUZA KAYIPSIZ DEVAM ETMELİYİZ

Takımın dinamosu Gençağa Yılmaz da takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, “Tüm arkadaşlarım şampiyonluğa inanmış durumda. Takım içindeki arkadaşlık en üst düzeyde. Yeni gelen arkadaşlarımız kısa sürede takıma uyum sağladı. Çok iyi bir kamp döneminin ardından lige de çok yi başladık. Sitespor maçını da kazanıp galibiyet serisi yakalamak ve şampiyonluğa adım adım yaklaşmak istiyoruz. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak için yolumuza kayıpsız devam etmeliyiz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

GENÇAĞA YILMAZ KİMDİR?

27 Ağustos 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Gençağa Yılmaz, futbol hayatına 24 Nisan 2001’de Çerkezköyspor’da başladı ve 7 Eylül 2006’ya kadar burada top koşturdu.

Daha sonra 2 Eylül 2009’da Urla Gençlik Spor formasını terleten oyuncu 2010-2011 sezonlarında ise tekrar Çerkezköyspor’un başarısı için ter döktü. 18 Eylül 2012’de Vefaspor’a transfer olan Gençağa Yılmaz, 2014-2015 sezonundan bu yana ise Çerkezköy 1911 Spor’un başarısı için mücadele veriyor. 27 yaşındaki oyuncu Bölgesel Amatör Lig’de çıktığı müsabakalarda meşin yuvarlağı 3 defa filelerle buluşturmayı başardı.

Haber / Ahmet KARDEŞ