İnsanlığımdan utandım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'ya bağlı Karaağaç Mahallesi'ne yaptığı ziyarette tespit ettiği kanalizasyon sorununu 'İnsanlığımdan utandım' sözleriy

GÜNDEM 22.10.2015 17:51:00 0
İnsanlığımdan utandım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çeşitli temaslarda bulunmak için Kapaklı'ya geldiğini belirterek, "Geçtiğimiz günlerde sabah erken saatlerde Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’ne ziyarette bulundum.

Bu ziyaretimden kimsenin haberi yoktu. Henüz gün ağarmamıştı bile. Mahalleyi dolaşırken, burnuma çok pis bir koku geldi. Kokunun kaynağını araştırdığımda mahallenin ortasından geçen dereyi gördüm. Deyim yerindeyse insanlığımdan utandım” dedi.

PROJE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Konuyu hemen TESKİ Genel Müdürü’ne aktardığını ve sorunun en kısa sürede çözümü için gerekli talimatları verdiğini sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Sorunun çözümü için bölgede geniş çaplı bir kanalizasyon çalışması başlatılacak. Proje çalışmaları tamamlandı.

İnşallah en kısa zamanda ihaleye çıkıp, proje yapım çalışmalarına başlayacağız. Karaağaç Mahallesi sakinlerini de bu sıkıntıdan kurtaracağız” açıklamalarında bulundu.
Haber / Ahmet KARDEŞ