Barış ve Sevgi Parkı açıldı

Ergene Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yeşiltepe Mahallesi Sevgi Parkı ile Sağlık Mahallesi'ne yapılan 'Barış Parkı' düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM 22.10.2015 17:26:00 0
Barış ve Sevgi Parkı açıldı

Açılış törenine, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptı. Yüksel, "İlçenin gelişimi ve değişimi adına elimizden gelen mücadeleyi sergileyerek, vatandaşlarımızın hayal ettiği projeleri hayat geçirmenin mutluluğu içerisindeyim. Ergene ilçemizde  sevgiyle çıktığımız yolda vatandaşlarımızın rahat hayat sürmeleri adına elimizden gelen mücadeleyi sergileyerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Doğumdan ölüme, hastalıktan sağlığa kadar her alanda vatandaşlarımızın yanındayız. Bizler söz verdiğimiz gibi hayata geçirmeyi hedeflediğimiz her projenin tamamlanması adına elimizden gelen mücadeleyi sergiliyoruz. 6 Ekim’de Sağlık ve Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılması planlanan kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının ihalesi yapıldı. Kasım ayının ortasında alt yapı çalışmalarının startı verilecektir. Yıllardan beri vatandaşın en büyük sıkıntısı  olan alt yapı sorununu artık çözüme kavuşturacağız. İlçemiz genelinde her mahallede park, kaldırım ve yol çalışmalarımız devam etmektedir’ dedi. Konuşmaların ardından iki parkın açılışları arka arkaya yapıldı.,