Bağ evinde vahşet

Marmaraereğlisi'nde bağ evinde oğlu ile yaşayan 47 yaşındaki Zeynep Aydın boğazı kesilerek öldürüldü.

GÜNDEM 20.10.2015 18:16:00 0
Bağ evinde vahşet

Olay, ilçeye bağlı Bağlar Mahallesi Gümüş Sokak üzerindeki bağ evinde meydana geldi. Aydın'ın bir akaryakıt istasyonunda çalışan oğlu Moldovya uyruklu Sergei Zırgovic, annesinin kanlar içinde olduğunu belirterek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Gelen sağlık ekipleri Zeynep Aydın'ın öldüğünü belirledi.

6 KEZ BIÇAKLANIP, BOĞAZI KESİLMİŞ
Olay yerine gelen savcı ve polis, yaptıkları incelemede Zeynep Aydın'ın vücudunda 6 bıçak yarası olduğunu ve boğazının kesildiğini tespit etti. Cinayette kullanılan bıçak ise evde yapılan aramada bulunamadı. Polis, incelemek üzere Zeynep Aydın'ın cep telefonuna da el koydu. Aydın'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morguna gönderildi. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polise verdiği ilk ifadede, kapıyı çalması ve annesine seslenmesine rağmen kendisine ulaşamayınca eve anahtarla girdiğini belirten Zırgoviç, "Benzinlikte gece çalıştım. Eve geldiğimde anneme seslendim. Kapıyı açmadı. Daha sonra iki kez kapıyı çaldım yine açmayınca ben kapıyı anahtarla açtım. İçeriye girdiğimde annemi kanlar içinde gördüm. Hemen polisi ve ambulansı aradım" dediği öğrenildi. Polis, Zırgovic'i de ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. Moldovya uyruklu eşinin bir süre önce hayatını kaybettiği öğrenilen Zeynep Aydın'ın, oğlu Sergei Zırgovic'le birlikte yaşadığı ve kimseyle husumetinin bulunmadığı bildirildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.