Arıza şeridinde gelen ölüm

Tekirdağ'da, arıza şeridindeki TIR'a arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü 56 yaşındaki Alaettin Uçar ve eşi aynı yaştaki Sabire Uçar hayatını kaybetti.

GÜNDEM 19.10.2015 18:14:00 0
Arıza şeridinde gelen ölüm

Tekirdağ’dan Malkara yönüne giden Alaettin Uçar yönetimindeki 59 SH 138 plakalı kamyonet, arıza nedeniyle emniyet şeridinde ilerleyen İran uyruklu Nader Karimi'nin kullandığı 68 B 79910 plakalı PVC yüklü TIR’a arkadan çarptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Alaettin Uçar ve yanındaki eşi Sabire Uçar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Uçar çiftinin cansız bedenleri kaza kırım ekibinin çalışmasıyla sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Çiftin cesetleri, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Kazanın ardından yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan TIR sürücüsü Nader Karimi, "Aracımdan bazı sesler geliyordu. Bu yüzden 70 kilometre hızla emniyet şeridinde yavaşça ilerliyordum. Sonra bir gürültü geldi. Baktım böyle bir şey olmuş" dedi. Nader Karimi, ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürüldü. Olay yerinde fren izi olmaması nedeniyle sürücüsünü uyuduğu ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi. Soruşturma sürüyor.