Birlikte açtılar

Kapaklı'ya bağlı Karaağaç Mahallesinde Yozgatlılar Kadışehri Elmalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı.

GÜNDEM 19.10.2015 17:39:00 0
Birlikte açtılar

Açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 2. sıra adayı Ayşe Doğan, AK Parti milletvekili aday Ömer Karadeniz, Tekirdağ bağımsız milletvekili adayı Mustafa Ordu AK Parti Kapaklı ilçe Başkanı Salih Bezgin Yozgatlılar Kadışehri Elmalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çakmak ile çok sayıda vatandaş katıldı.


SİYASİLER KURDELEYİ BERABER KESTİ
Açılış konuşmasını ise dernek başkanı İsmail Coşkunöz yaptı. Karaağaç'ta ilk defa memleketlilerin bir araya gelebileceği bir ortamda buluşturduklarını belirten Coşkunöz, "Amacımız kültürel öğelerimizi örf, adet ve geleneklerimizi bu sayede gelecek nesillere aktarmaktır. Burada hiçbir siyasi faaliyet yürütülmeyecek. Sadece örf ve adetlerimiz sürdürülecektir. Düşkünlere yardım amaçlarımızın başında geliyor. Buradaki faaliyetlerimizi yürütmek için hemşehrilerimizden derneğimize bağışlarda bulunmalarını bekliyoruz. Tabi bunu makbuz karşılığında yapacaklar. Düğünlerde, sünnetlerde, cenazelerde sandalye çadır gerekirse yemek yardımlarında bulunarak birbirimize destek olacağız."dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılar birlikte açılış kurdelesini kestiler.
Haber/Onur AYDIN