Üniversitelilere ders verdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Akademik Yıl'ın açılması nedeniyle Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'ı ziyaret etti. Kubilay, BÃ?

GÜNDEM 19.10.2015 17:37:00 0
Üniversitelilere ders verdi

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'dan bu yıl açılan programlar ile akademisyenler ve öğrenciler hakkında  bilgi aldı. Şişman, “Eğitimin her alanıyla yakından ilgili olduğumuz gibi akademik eğitime de büyük önem veriyoruz. Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz, 9 program ve yaklaşık 1350 öğrenci ile bu yıl eğitime başladı.
DESTEĞEİ HAZIRIZ
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencilerine
İnsan Kaynakları Yönetimi dersi veren Kaymakam Kubilay, “Yüksekokulumuz, İlçemiz için hayati bir öneme sahiptir. Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları büyüktür. Bacasız sanayi de diyebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu katkıyı daha da artırmak için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız. Kaymakamlık olarak Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.
Marmara Haber