Amasyalılar Derneği'nin iftarına katıldı

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 2. sıra adayı Candan Yüceer, Derneğinde Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen iftar programına katıldı. Yüceer ile birlikte CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve Ã?

GÜNDEM 19.10.2015 17:34:00 0
Amasyalılar Derneği

Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve  Dayanışma  Derneği Başkanı Ali Çelik , bu yıl dernek olarak Muharrem ayı nedeniyle iftar programının ikincisini düzenlediklerini belirterek, “Katılımın yoğun olmasından ve bu akşam iftarımıza katılarak bizleri onurlandıran Milletvekilimiz Candan Yüceer ve İlçe başkanımız ve yönetimine de çok teşekkür ediyoruz.”dedi.


BU GÜNE KADAR ALEVİ YURTTAŞLARIMIZI GÖRMEZLİKTEN GELDİLER
CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise şunları söyledi: “Muharrem ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğunuz bu iftar programında sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Biliyorsunuz ülkemiz çok kötü günler geçiriyor. Bu güne kadar yönetimde olanlar insanlarımızı alevi-sünni diyerek ayrıştırdılar ve alevi yurttaşlarımız hep görülmezden gelindi. Alevi vatandaşlarımız bu kutsal Muharrem ayında tuttukları oruç görülmezden geliniyor. Bu ülkenin önce insan diyen insanlara sizin ihtiyacı var.Bu ülkenin temel taşlarından olan sizlerin  her zaman olduğu gibi bu günde Cumhuriyetimize,Atatürk ilke ve İnkılaplarına, geleceğimize  birlik ve beraberliğimize sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum."dedi.
Haber/Seyit SÜREN