İlk kez kutlandı

Bu yıl ilk defa kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çorlu'da Kaymakam, Belediye Başkanı ve siyasiler muhtarlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 19.10.2015 17:31:00 0
İlk kez kutlandı

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz,  İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz, Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı, Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek, Çorlu mahalle muhtarları, azaları ve siyasi partilerin yöneticileri katıldı.

MUHTARLARIN SIKINTILARINI ANLATTI

Açılış konuşmasını yapan Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek, ilk adım hizmet noktası olan muhtarların görevlerinin icra ederken karşılaştığı ekonomik sıkıntılar, çalışma statüsündeki belirsizlikler ve özlük haklarıyla ilgili sorunlara değindi.
Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek'in yaptığı açılış konuşmasının ardından sırasıyla konuşan Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Faik Öztrak ve Emre Köprülü, muhtarların gününü kutladı.
27 YILDIR MUHTAR
 Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise, Kemalettin Mahallesi Muhtarı Ali Poyraz'a muhtarlık görevindeki 27. hizmet yılı dolayısıyla
 plaket takdim etti. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da mahallesinde atık yağların toplanması projesini başarıyla hayata geçiren Alipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Tezyürek'e Türkiye Çevre Koruma Vakfı adına plaket sundu.