Orduluların yeni başkanı Coşkun

Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin 4. Olağan Kongresi dün yapıldı. Kongreye tek aday listesiyle giren Beytullah Çoşkun, derneğin yeni başkanı oldu.

GÜNDEM 18.10.2015 20:20:00 0
Orduluların yeni başkanı Coşkun

Kongre de aday olmayan eski başkan Rahmi Uzun, kongrede divan seçimi öncesi yaptığı konuşmada, görevde bulundukları 3 yıllık süre içerisinde derneğin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleriyle özverili şekilde bir çalışma sergilediklerini belirtti. Uzun, "Derneği 5 kişiyle birlikte kurarak bu günlere getirdik. 3 yıl önce devraldığımız görevi bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla derneğimizi daha iyi yerlere getirmek için özverili şekilde çalıştık. Bu nedenle yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma özverili çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum.Ayrıca görevimiz süresince yönetimimize destek olan ve derneğimize katkı sağlayan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. 3 yıllık görev süremiz içerisinde tam bir birliktelik içinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde derneğimizin kurulduğu günden bu yana daha iyi bir yere gelmesini sağladık.Görevimiz süresince derneğimize hiçbir zaman siyaset bulaştırmadık. 3 seçim geçirdik ve tüm siyasi partilere eşit mesafede olduk.Tam bir tarafsızlık ilkesi içerisinde derneğimizi siyasetin hep dışında tutuk. Bizden sonrada görev alacak arkadaşlarımızın aynı şekilde davranacağına inanıyor ve seçilecek olan arkadaşlarımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olacağıma söz veriyor  ve başarılı çalışmalar yapacaklarına da gönülden inanıyorum.Kongremizin camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Rahmi Uzun’un konuşmasının ardından divan oluşturuldu.

Divan Başkanlığına Mikail Ünlü, Katip üyeliklere Hasan Aksel ve Adem Kır getirildi. Saygı Duruş ve İstiklal Marşı'nın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Okunan faaliyet raporu ve gelir-gider bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Kongrenin bundan böyle 3 yıl yerine 2 yılda bir yapılması da karara bağlandı. 9 kişilik yönetim kurulu üyeliği de 11’e yükseltilmesi oy birliğiyle kabul edildi.Ardından seçimlere geçildi. Seçimin açık oy ile yapılması kabul edildi.
BEYTULLAH COŞKUN BAŞKAN  
Kongreye katılan toplam 90 üyenin tamamının oylarını alan Beytullah Coşkun ve listesi seçimleri kazandı. Yapılan seçim sonunda  bir teşekkür konuşması yapan Coşkun, derneği daha iyi yerlere getirmek birlik ve beraberliği daha üst noktalara taşımak için yönetim olarak büyük çaba harcayacaklarını söyledi. Başkan Beytullah Coşkun, “Öncelikle bu güne kadar derneğimizde görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu onurlu görevi daha iyi yerlere taşımak için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Bizleri bu göreve layık gören dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede derneğimiz siyasi oluşumların dışında olacaktır.Bugün Çerkezköy Ordulular Derneği olarak bir çok iş adamları derneklerinden daha iyi konumdayız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi,
YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Beytullah Coşkun’un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu asil üyeliklerine Ahmet Orkun Yeşilyurt, Soner Öztürk,Ömer Güner, Kadir Koyun,Abdullah Ocak, Aşkın Esen,Sefa Aydoğan,Nuran Yeşil,Erkan Erarslan ve Ali Osman Kurul seçildi.Denetleme Kurulu asil üyeliklerine de, Ahmet Sarıkoca,Mustafa Çamyar ve Tahsin Güven seçildi.
Haber/Seyit SÜREN