Cesedini kardeşi buldu

Ailesine ek gelir sağlamak için gittiği iş yerinde kardeşi tarafından yerde hareketsiz halde bulunan 34 yaşındaki evli ve iki çocuk sahibi Nihat Altun henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı hayatını kaybetti.

GÜNDEM 17.10.2015 16:07:00 0
Cesedini kardeşi buldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Nihat Altun, ailesine ek gelir sağlamak adına izinli olduğu haftasonlarını ek iş yaparak değerlendiriyordu. Kardeşi Kenan Altun ile birlikte Çerkezköy OSB’de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında beton kırma işi yapan Nihat Altun, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yere yığıldı. Kardeşi Kenan Altun tarafından 20 dakika sonra yerde hareketsiz şekilde bulundu.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Nihat Altun, haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından elektrik çarpması şüphesi ile Özel İrmet Hastanesi’ne getirildi. Evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Altun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı haber alıp hastaneye akın eden Altun’un yakınları sinir krizleri geçirdi.

DOKTORLAR KALP KRİZİNDEN ŞÜPHELENİYOR

Cumhuriyet Savcısı Selçuk Akman’ın, olayla ilgili incelemeleri sonucu Nihat Altun’a ait cenazede herhangi bire yanık izine rastlanmadı. Doktorlar, Altun’un geçirdiği bir kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğinden şüpheleniyor. Altun’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ