Kahreden kaza

Çerkezköy'de bir fabrikada badana yapan iki işçinin üzerinde durduğu tekerlekli demir iskele devrildi. İskelenin kopan bir parçası yere düşen işçilerden 4 çocuk babası 43 yaşındaki Ali Mağda'nın bo

GÜNDEM 16.10.2015 17:59:00 0
Kahreden kaza

Olay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana geldi. Fabrikanın içinde badana yaptığı öğrenilen Ali Mağda ve Ömer İçözü'nün üzerinde durdukları tekerlekli demir iskele devrildi.
BOĞAZINA SAPLANDI
Yere düşen işçilerden Ömer İçözü'nün vücudunda kırıklar olduğu öğrenilirken, iskelenin kopan bir parçası Ali Mağda'nın boğazından girdi ve gözünün altından çıktı. Büyük panik yaşayan arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber  verdi. Ağır yaralanan Mağda boğazına saplanan demir parçasıyla birlikte ambulansa alındı ve Optimed Hastanesi'ne kaldırdı. kazada yaralanan bir diğer kişi olan   İçözü ise  başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı.
İTFAİYE DEMİRİ KESTİ
Hastaneye çağırılan itfaiye ekipleri, Mağda'nın boğazına saplanan demirin bir bölümünü kesti. Mağda'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ardından da Mağda ameliyata alındı.  Mağda ve İçözü'nün hastanedeki tedavisi sürüyor. Olayın ardından Mağda ve İçözü'nün arkadaşları,yakınları ve aileleri  hastaneye akın etti ve bilgi almaya çalıştı.
Haber/Seyit SÜREN-Onur AYDIN