Rahat uyuyabilirsiniz

Kapaklı'da son 2,5 ayda yaklaşık 20 eve girerek hırsızlık yaptığı belirlenen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanan Davut A. t

GÜNDEM 15.10.2015 17:42:00 0
Rahat uyuyabilirsiniz

Bölgedeki güvenlik kameralarından şüphelinin kimliğini tespit eden polis, hırsızlık zanlısının 33 yaşındaki Davut A. olduğunu belirlemiş, evlerin kapılarını tornavida ve kurbağacık diye tabir edilen anahtarla açtığı belirlenen hırsızlık, uyuşturucu ve adam yaralama suçlarından 20'ye yakın sabıkası bulunan Davut A., çaldıkları satmak için geldiği Çerkezköy'de yakalanmıştı.
EVİNDEN UYUŞTURUCU DÜZENEĞİ ÇIKTI
Olayla ilgili yapılan aramalarda bir miktar eroin, çok sayıda ziynet eşyası ve bir miktar para, 7 adet kol saati, 2 adet tablet bilgisayar, 3 adet akıllı telefon ele geçirildi. Evdeki aramada ayrıca uyuşturucu madde kullanımı için hazırlanmış düzenekler de bulundu. Emniyetteki ifadesinin ardından önce sağlık kontrolü için Devlet Hastanesi’ne, ardından da savcılık sorgusu için Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen Davut A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
Hırsızlık zanlısının tutuklandığı öğrenen vatandaşlar ise, "Artık rahat uyuyabiliriz" yorumu yaptılar
Haber / Ahmet KARDEŞ