Eylül'de 8 bin 340 metre yol asfaltlandı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Eylül ayında yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Mandalı, ilçe genelinde 952 metrekare yama asfalt serildiÄ?

GÜNDEM 14.10.2015 14:06:00 0
Eylül

Kapaklı genelinde toplam 80 metrekare kaldırım tamiri yapıldığını belirten Başkan Mandalı, “1 aylık süre zarfında Yeni Otogar mevkiinde 30 metrekare, Çok Programlı Lisesi mevkiinde 50 metrekare, kaldırım tamiri yapıldı. İlçe genelinde toplam 230 metre bordür tamiri yapıldı. Toplam 47 metreküp beton ile 395 metrekare yol tamiratı yapıldı. İlçemiz genelinde toplam 149 metre yağmur gideri yapıldı. Karaağaç Mahallesi’nde asfalt atılan yollara ızgara konuldu. Uzunhacı Mahallesi Muhtarlık binası boyandı. Karaağaç Öğrenci Yurdu’na platform konuldu. Belediye hizmet binası çatısında fayans tamiratı yapıldı, çatı olukları değişti” diye konuştu.
4 BİN 700 METREKARE KİLİTLİ PARKE TAŞ DÖŞENDİ
Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın VRF tesisatı yapım işi ihalesinin de Eylül ayı içinde gerçekleştiğini söyleyen Mandalı, “Pınarça Mahallesi’nde parke taş döşeme ve stabilize yol çalışmaları devam ediyor. İhale kapsamında 83 metreküp hazır beton teslim alındı.

İhale kapsamında 2 bin 650,70 ton 2 no mıcır, 217,92 ton 3 no mıcır teslim alındı. Karaağaç Mahallesi Hamdi Kenar Caddesi’nde 910 metre, 104. Cadde’de 3 bin 400 metre, Mithatpaşa Caddesi’nde bin 30 metre, Uğur Mumcu Caddesi’nde 2 bin 445 metre, İnönü Caddesi’nde 555 metre sıcak asfalt yol yapıldı. Pınarça Mahallesi pazar sokağı ve okul sokağına 4 bin 700 metrekare kilitli parke taş ve bordür döşenmesi işçiliği tamamlandı” dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Pınarça Mahallesinde Kilit Taşı yol yapım çalışmalarının Kapaklı Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin devam ettiğini belirten  Mandalı, "İlçenin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmaları kapsamında  özellikle yollarımızda önemli işlere imza attık ve atıyoruz. Pınarça mahallemizde de yollar sorunluydu.  Sorunun ortadan kalkması için çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra kilit parke taşları ile kaplı yollarımızı hem daha kullanışlı hem de daha güzel bir görünüme kavuşturmuş olacağız.''diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ