Öğe'den eski başkana tepki

AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ'ın sosyal paylaşım sitesi hesabından paylaştığı ve gelen tepkiler üzerine sildiği "95 değil 1095 kişi ölseydi de o hamile eşinin v

GÜNDEM 12.10.2015 17:10:00 0
Öğe

2011 ile 2014 yılları arasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan Alaettin Demirbağ, geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara'da meydana gelen ve 97 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısı sonrası Facebook hesabından “95 değil 1095 kişi ölseydi de o hamile eşinin ve 3 yaşındaki çocuğunun yanındaki polis ölmeseydi” yazan bir paylaşımda bulundu.
bu paylaşım büyük tepki çekince Demirbağ, bu iletisini silmek durumunda kaldı. 
Paylaşım büyük tepki çekince Demirbağ, bu iletisini silmek durumunda kaldı.
OY İÇİN KATLEDİLDİLER

Bu sözler, AK Parti'de rahatsızlığa yol açtı. Bunun üzerine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe teşkilatında  basın toplantısı düzenledi. Korkunç saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileyen Öğe,"Yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Benzer saldırılar daha önce de Diyarbakır ve Suruç’ta da yaşandı. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, insanların oy için bu şekilde katledilmesi kesinlikle vahşilikten başka bir şey değildir” dedi.

KALDIR DEDİM

AK Parti eski İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ'ın sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımını değerlendiren Öğe, "Öncelikle şunun altını çizmeliyim ki yapılan bu açıklamanın partimizle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Açıklama sadece ve sadece sahibini bağlar. Demirbağ’ın sosyal medyadaki paylaşımını gördükten sonra akşam saat 20.53’te telefonla aradım. Kendisine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamanın doğru olmadığını ve paylaşımı kaldırması gerektiğini söyledim. O da, yanlış anlaşıldığını belirterek paylaşımı kaldırdı. Şahsım olarak sosyal medya üzerinden bu tür açıklamalar yapılmasını doğru bulmuyorum. Eğer açıklama yapılması gereken bir konu varsa biz zaten basın aracılığı ile bu açıklamayı yapıyoruz” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ