O bir kahraman

Tekirdağ'da kullanılmayan bir binada çıkan yangına müdahale ettiği sırada tavanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan ve mesai arkadaşlarının 1,5 saat süren çalışmasıyla yaralı olarak kurtarÄ?

GÜNDEM 9.10.2015 17:31:00 0
O bir kahraman

İkizler, geçtiğimiz çarşamba günü Altınova Mahallesi'nde bir apartmanın altındaki boşlukta sıkışan köpeği kurtarmak için, bir insanın güçlükle sığacağı boşluğa sürünerek girdi ve burada sıkışan köpeği kurtardı. Kurtarma çalışmasını ise mahallenin çocukları cep telefonuna kaydetti ve sosyal medya üzerinden paylaştı.

AKŞAM GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Akşam ise İkizler, gelen bir ihbarın ardından Süleymanpaşa'daki bir yangına gitti ve buradaki alevlerin diğer binalara sıçramaması için büyük mücadele verdiği sırada tavanın çökmesi sonucu altında kaldı. Mesai arkadaşları tarafından 1,5 saat süren çalışmayla kurtarılan ve hastaneye kaldırılan ikizler'in sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.

TEKİRDAĞ ONU KONUŞUYOR

Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyen vatandaşlar ise İkizler'i kahraman ilan etti.Vatandaşlar, büyük fedakarlık yaparak çalışan İkizler'i Tekirdağ  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın ödüllendirmesini istedi.