Saniye saniye hırsızlık

Kapaklı'da 15 yaşındaki B.Ö.'nün bir evin bahçesinden motosikleti çalması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GÜNDEM 7.10.2015 18:38:00 0
Saniye saniye hırsızlık

Olay, Kapaklı’ya bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındaki B.Ö. ev sahiplerinin akraba ziyaretine gitmesini fırsat bilerek F.K.'ya ait eve girdi. Evin içinde bir süre dolaşan ve rahat hareketlerde bulunan B.Ö., burada çalacak bir şey bulamayınca gözünü evin bahçesinde duran motosiklete dikti. Bahçedeki güvenlik kamerasını fark eden, ancak hiçbir şey olmamış gibi hareket eden B.Ö. bahçedeki motosikleti alarak kayıplara karıştı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Motosiklet sahibinin ihbarı üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, motosikleti B.Ö.'nün çaldığını belirledi. B.Ö.’nün, daha önce de aynı mahallede motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edildi.Polis, B.Ö. ile birlikte hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen B.A. ve M.Ç.’yi de gözaltına aldı.
MAHKEME DENETİMLİ SERBESTLİK VERDİ
Gözaltına alınan şüphelilerden B.A. ve M.Ç., savcılık sorgularının ardından serbest bırakılırken, motosiklet çalarken güvenlik kameralarına takılan B.Ö. ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. B.Ö. çıkarıldığı mahkemece Denetimli Serbestlik kapsamında serbest bırakıldı.
Haber / Ahmet KARDEŞ