Büyük istihdam yapacak

Türkiye çapında 7 bin 500 ayrı satış noktasında tüketicisiyle buluşan ve Avrupa'nın en büyük kilit entegre üretim tesisi olan Kale Kilit, İstanbul Güngören'deki üretim tesisini ÇerkezkÃ

GÜNDEM 7.10.2015 13:38:00 0
Büyük istihdam yapacak

Kale Kilit, Çerkezköy’de açılacak olan yeni fabrikaya çok sayıda personel alınacağını duyurdu. İşe alınacak personelin Ekim 2015 ile Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Güngören’deki fabrikada görevlendirileceği, Mart  ayından itibaren ise Çerkezköy'deki fabrikaya geçişin sağlanacağı belirtildi. 
8 BÖLÜM İÇİN
Üretim, Bakım, Onarım, Kalite, Kalıphane, Ahşap, Montaj ve Preshane bölümleri için vasıflı ve vasıfsız personel alınacağını duyuran Kale Kilit, işe alınacakların metal, torna, tesviye, motor, makine, mobilya, elektrik ve elektronik bölümlerinden tercihen meslek lisesi mezunu ve 20-35 yaş aralığında olması gerektiğini genel nitelik olarak açıkladı.Ayrıca Çerkezköy fabrikasında çalışmanın üç vardiyalı olacağı ve iş başvuranların askerlik hizmetini tamamlamış olması şartı koşuldu.
BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLIYOR
Kale Kilit fabrikasında çalışmak isteyenlerin başvurularını 8 Ekim Perşembe günü saat 09.00 itibariyle Çerkezköy İŞKUR Şube Hizmet Merkezi'nden alınacağı, işe alınacak personele ücret ve ikramiye, ulaşım imkanı ve yemek, İstanbul’da çalışacak süre içinde konaklama imkanı, Pazartesi sabah Çerkezköy’den İstanbul’a, Cuma akşamı İstanbul’dan Çerkezköy’e servis imkanı sunulacaktır. Ayrıca mail yolu ile  başvurmak isteyenler ilkbasvuru@kalekilit.com.tr adresine özgeçmişlerini iletebilecekler.