Biz yıkmadık!

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yenileme çalışması kapsamında bahçedeki bazı ağaçların zarar gördüğü yönünde çıkan eleştirilere cevap verdi.

GÜNDEM 6.10.2015 17:35:00 0
Biz yıkmadık!

Yetkililer, muhtarlık binasının da içinde bulunduğu park işletmesinin yıkımı ile kendilerinin alakası olmadığını belirterek, “İşletme sahibi malzemelerini toplamak için bizden zaman istedi. Daha sonra da yıkımı kendisi yaptı” ifadelerini kullandı.

İŞLETME SAHİBİ KENDİSİ YIKTI

Yetkililer, “İşletme, bizden malzemelerini toplamak için süre istedi. Biz de kendilerine bu süreyi tanıdık. İşletme sahibi bir yandan malzemelerini toplarken, bir yandan da yapıyı yıkmaya başlamış. Bu sırada da bazı küçük ağaçlar beton yığını altında kalmış. Dolayısıyla konunun belediyemizle alakası yoktur. Çünkü biz yıkım çalışmalarına bugün, muhtarlık binası ile başladık” ifadelerini kullandı.
TAKSİ DURAĞI YIKILMAYACAK
Buradaki taksi durağının yıkılmayacağını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Taksi durağı yıkılmayacak. Muhtarlık binası ve park işletmesi yıkıldıktan sonra, peyzaj çalışmalarına başlanacak. Parkın içinde çocuk oyun grubundan spor aletlerine, oturma gruplarından yürüyüş yollarına kadar her türlü unsura yer verilecek. Vatandaşlarımız burada aileleri ile birlikte huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecek” diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ