Makamda sizin sayenizde oturuyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı gazi ve şehit aileleriyle birlikte ziyaret etti. Yarlıgan, Kubilay'a, gazi ve şehit ailelerin

GÜNDEM 5.10.2015 15:07:00 0
Makamda sizin sayenizde oturuyoruz

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, gazi ve şehit ailelerini Kaymakamlık toplantı Salonu’nda ağırladı. Kubilay, gazi ve şehit ailelerini elini öptü. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Kubilay, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği olarak sizlerin bu ziyareti beni çok memnun etti. Burası sizin mekanınız. Sizin yeriniz. Bugün şehit ailelerimizi, gazi ailelerimiz ve de yakınları olarak sizler bizim birer ailemizsiniz. Her zaman biz sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Bizler bugün bu makamlarda sizlerin sayesinde oturuyoruz. Sizlere sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz.”dedi.

BİZLER BİRER AİLEYİZ

Kaymakam Kubilay konuşmasını şöyle sürdürdü; “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum. Tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini her zaman saygıyla anıyoruz. Sizleri görmekten her zaman mutlu oluyoruz.Sizlerin sorunu bizlerin sorunudur.İlçemizde yapılan tüm etkinliklerde bizim yanımızda oluyorsunuz.Törenlere katılıyorsunuz ve çocuklarımıza milli şuurun kazandırılmasına katkı sağlıyorsunuz.Her zaman sizlerin anılarını dinlemekten gurur duyuyoruz.Milli birlik ve beraberlik noktasında da katkınız var.Bu nedenle de sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

SİZE MİNNETTARIZ
Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise ziyarette şunları söyledi; “19 Eylül ve Kurban Bayramında şehit ve gazi ailelerimize yaptığınız ziyaretler bizleri çok duygulandırdı ve sizlerin sayesinde yalnız olmadığımızı anladık. Bugün şehit ve gazi ailelerimizle birlikte sizleri ziyaret ederek katkılarınız ve ilginize teşekkür etmek istedik.Her zaman bizlerin yanında olmanız bizlere güç ve büyük moral veriyor. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyoruz.  Şunu da özellikle belirtmek istiyorum.
Yapılan konuşmaların ardından gaziler, Kaymakam Metin Kubilay’a bir buket çiçek, ve çerçeveli lale hediye ettiler. Kaymakam Kubilay ise Tekirdağ İl Kültür Müdürlülüğünün Tekirdağ’ı tanıtan kitapçığı ile CD’sini hediye etti.
Haber/Seyit SÜREN