Çerkezköy'e bir marka daha geliyor

2009 yılında kurulan ve yıllardır restoranlarında en son teknolojiye sahip ekipmanları kullanarak, en sağlıklı şekilde üretilen piliç ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Chicken Rush, Türkiyeâ?

GÜNDEM 4.10.2015 15:49:00 0
Çerkezköy

Yaklaşık 4 yıl önce kendisine Chicken Rush Genel Koordinatörlüğü’nün teklif edildiğini ifade eden Gürsel Yeğenoğlu, “Teklifi kabul ettim. Chicken Rush ailesi olarak 4 yıl boyunca çok önemli projelere imza attık. Chicken Rush’ın ülke genelinde gelişmesini sağlamak, lezzetinin tanıtımını yapmak ve marka değerini yükselterek dışarıya açılmak kapsamında çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
SABIRSIZLANIYORUZ
Chicken Rush markasının Trakya’daki ilk yatırımını Çerkezköy’de yaptığını belirten Gürsel Yeğenoğlu, “Chicken Rush Çerkezköy işletmecisi Ayhan Mert ile birlikte uzun süredir görüşme halindeyiz. Çerkezköylüleri, Chicken Rush’ın nefis sosu ile kaplanmış piliç parçacıkların lezzeti ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.
FAST FOOD KONSEPTİNDE YENİ DÖNEM
Chicken Rush Çerkezköy Şubesi, Atatürk Caddesi üzerinde Özel Optimed Hastanesi karşısında hizmet verecek. Bir hafta içinde açılışının yapılması planlanan Chicken Rush markasının, başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Gürsel Yeğenoğlu, “Fast Food konseptine yeni bir bakış açısı getiren Chicken Rush Teksas usulu Çıtır Tavuk lezzetini Çerkezköy ve bölge halkı ile buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
GÜRSEL YEĞENOĞLU KİMDİR?
15 yıllık radyo yapımcılığı ve sunuculuğu kariyerine sahip olan ve aynı zamanda Türkiye’nin tek trafik editörü olan Gürsel Yeğenoğlu, Show Radyo, TGRT FM, Radyo Tatlıses, Rock FM ve Karma Türk gibi önemli radyo kanallarında yapımcı ve sunucu olarak görev aldı. Hala Radyo Alaturka’da Çarşamba günleri “Sabah Kahvesi”, Pazar günleri de “Maziden Esintiler” programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapıyor.
Haber/Ahmet KARDEŞ