Ülkücüler Kafes'i izledi

Çerkezköy Ülkü Ocakları yönetimi, 2 Ekim Cuma günü ülke genelinde vizyona giren Kafes adlı filmi Erna Center'da ülkücü gençlerle birlikte izledi.

GÜNDEM 4.10.2015 15:32:00 0
Ülkücüler Kafes

Yönetmenliğini Mahmut Kaptan’ın yaptığı Kafes adlı filmi, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve Çerkezköy Ülkü Ocakları Yönetimi, Av. Mustafa Yüce, MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, MHP Çerkezköy Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, Çerkezköy Ülkü Ocakları Asena Teşkilatı ile ülkücü gençlerden oluşan yaklaşık 200 kişilik grup birlikte izledi.
12 EYLÜL DARBESİNİ ANLATIYOR
Çerkezköy’de 2 Ekim Cuma günü saat 21.00’da ilk seansı gösterime giren Kafes filmi, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor. Darbe döneminde cezaevinde işkencelere maruz kalan ülkücü gençlerin hayatını konu alan Kafes filminin baş rollerinde ise İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimler yer alıyor.
GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILDILAR
Film sonrası açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, “Milliyetçi her gencin izlemesi gereken bir film olmuş. Filmi izleyip de etkilenmemek elde değil. Tüm gençlerimize bu filmi izlemelerini tavsiye ediyoruz” dedi. Filmi izleyenlerin çoğunun salondan gözyaşları içinde çıkmaları da dikkatlerden kaçmadı.
Haber / Ahmet KARDEŞ