Öğrencilere yangın eğitimi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) İtfaiyesi, İtfaiye Haftası kapsamında Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi verdi.

GÜNDEM 2.10.2015 16:36:00 0
Öğrencilere yangın eğitimi

Okulun Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde öncelikli olarak yangın ve depremden korunma tedbirleri öğrencilere anlatıldı.

ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu, olası bir yangın halinde öğrencilere nasıl davranmaları gerektiğini anlattı. Yapılan bilgilendirmelerin ardından bir itfaiye eri, okul bahçesinde uygulamalı olarak yangın söndürme tüpünü kullanmayı ve alevlere müdahalenin nasıl yapılacağını öğretti.
ÖZDOĞAN İTFAİYE HAFTASI’NI KUTLADI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, İtfaiye Haftası dolayısıyla, ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti.
İtfaiyecilerle tek tek tokalaşıp günleri kutlayan Özdoğan, çalışmalarında başarılar diledi. Bölgenin en güçlü İtfaiyesine sahip olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Gerek ekipmanı gerekse uzman personeliyle güçlü bir itfaiyeye sahibiz. Bölgemizdeki sanayicilere her konuda olduğu gibi İtfaiye konusunda da en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.

marmarahaber