Ortak çalışmalar artmalı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakyakent'in Bulgaristan ve Yunanistan ile olan ortak çalışmalarını artırması gerektiğini söyledi.

GÜNDEM 30.09.2015 16:54:00 0
Ortak çalışmalar artmalı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin (Trakyakent)  Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde yapıldı.
Toplantıya  Trakyakent Birlik Başkanı olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve birlik üyeleri katıldı.
FAALİYETLER YOĞUNLAŞIYOR
Burada üyelere seslenen ve  birliğin faaliyetlerinin her geçen gün yoğunlaştığın belirten Albayrak, "Trakyakent olarak Bulgaristan ve Yunanistan ile olan ortak çalışmalarımızı da arttırmamız gerekiyor. Birliğimiz sizlerin de olumlu katkılarıyla üye belediyeleri adına son derece yerinde ve yararlı hizmetler vermeye başladı. Yaz döneminin bitmesiyle beraber aktif bir çalışma dönemine giriyoruz. Eğitim çalışmalarımız, seminer ve bilgilendirme programlarımız olacak. Trakyakent’in düzenlediği eğitim çalışmalarına ilgi belediyelerimizce artmaya devam ediyor. Eğitimlerimizde oldukça kalabalık personel gruplarına hitap ediyoruz. Çalışmalara verdiğiniz önem için teşekkür ediyorum. Önümüzde 1 Kasım seçimleri var, tüm siyasi partilere başarılar diliyorum. En büyük dileğim ise artık şehit haberi olmasın” dedi.
KARARA BAĞLANDI
Toplantıda, meclis gündemini oluşturan konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, Birliğin 2016 yılı yatırım ve çalışma programı ile 2016 yılı izleyen iki yılın bütçeleri değerlendirildi.