Site transfere doymuyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor, Adana Demirspor'un U-21 takımında forma giyen 21 yaşındaki futbolcusu Sinan Kalkan ile anlaştı.

GÜNDEM 30.09.2015 15:41:00 0
Site transfere doymuyor

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kapaklı temsilcisi Sitespor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da takıma yeni takviyeler yapmaya devam ediyor. Yeni sezon için güçlü bir ekip oluşturmakisteyen Sitespor, Adana Demirspor’un U-21 takımında forma giyen 21 yaşındaki Sinan Kalkan ile sözleşme imzaladı.  

SİNAN KALKAN KİMDİR?

Sinan Kalkan, 16 Mayıs 1994 yılında Van’ın Özalp ilçesinde dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine 2008 yılında Büyükçekmece Tepecikspor’da başlayan Sinan Kalkan, daha sonra sırasıyla Harmanlıspor, Ortaköy Silivrispor, Silivrispor ve Adana Demirspor formalarını giydi. Oyuncunun Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2015’te sona erdi. Sinan Kalkan, yeni sezonda Kapaklı Sitespor forması giyecek.

HEDEFİMİZ BAL

Sinan Kalkan transferinin tüm Kapaklı Sitespor camiası için hayırlı olmasını temenni eden Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Yeni sezonda genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Amacımız ligi lider bitirip, 2016-2017 futbol sezonunda BAL’da mücadele etmektir. Bütün çalışmalarımız bu yöndedir” dedi.

SABIRSIZLANIYORUM

Kapaklı Sitespor ile anlaştığı için çok mutlçu olduğunu ifade eden Sinan Kalkan ise “Takıma kısa sürede adapte olacağımdan eminim. Yeni sezonda takım arkadaşlarım ile birlikte Kapaklı Sitespor’u şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız. Kapaklı Sitespor forması ile ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ