Asılı kaldı

Malkara'da, sağanak yağış ilçede hayatı durma noktasına getirdi. Sağanak nedeniyle Kurtuluş Caddesi'ndeki yolun yaklaşık 250 metrelik kısmı çöktü ve burada bir otomobil çukurun arasında asılı ka

GÜNDEM 28.09.2015 18:21:00 0
Asılı kaldı

Malkara'da, etkili olan yağmur yağışı nedeniyle caddeler göle döndü. Çok sayıda araç bu yollardan geçmek isterken mahsur kaldı. Araçlar, iş makineleri yardımıyla kurtarıldı.

YOL İKİYE AYRILDI
Yağış nedeniyle, ilçe merkezindeki kilit taş döşeli Kurtuluş Caddesi'ndeki yolun 250 metrelik bölümü çöktü.İkiye ayrılan yolda bir otomobil ise asılı kaldı.Yağış nedeniyle, çok sayıda ev ve işyerini su bastığı öğrenildi.

 


ULAŞIM DURMA NOKTASINA GELDİ
Yağış nedeniyle D-100 karayolunda su birikintisi oluştu ve burada bazı araçlar yolda kaldı. Araçlar, karayolları ekipleri tarafından çekilerek kurtarıldı. İshakça Deresinin taşması nedeniyle ilçenin 28 köyle bağlantısını sağlayan köprü bir süre trafiğe kapandı.
KRİZ MASASI KURULDU
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, kriz masası oluşturduklarını söyledi.  Malkara Belediyesi ve TESKİ ekipleri vidanjörler yardımıyla su basan yerlerde tahliye çalışması başlattı. Malkara'da 2 saatte metrekareye 65 kilo yağış düştüğü öğrenildi.
TRAKYA'DA ETKİLİ OLDU
Yağmur yağışı, Edirne,Kırklareli ve Tekirdağ'da da etkili oldu. Edirne'de 2 saatte metrekareye 25 kilo yağış düştüğü belirtildi.