Mini mini birlere çanta

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde ilkokula yeni başlayan toplam 2 bin 850 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

GÜNDEM 28.09.2015 16:31:00 0
Mini mini birlere çanta

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, beraberindeki Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Belediye Meclis üyesi emekli öğretmen Uğur Erem ile birlikte Kızılpınar Atatürk İlkokulu ve Mevlana İlkokulu’nu ziyaret etti. Sınıfları gezen ve öğrencilerin yanına sıralara oturan Akay, Altayoğlu ve Erem, öğrencilerle ve öğretmenleri ile sohbet etti ve çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Çerkezköy merkez ile Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerindeki okullarda eğitim ve öğretime yeni başlayan tüm öğrencilere Çerkezköy Belediyesi olarak çanta ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten Akay, "Öğrencilerimize dağıtılacak olan çanta ve kırtasiye malzemelerinin okul yönetimlerine teslimin ettik ve okul idareleri teslim ettiğimiz çanta ve kırtasiye malzemeleri bugünden itibaren eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan yavrularımıza dağıtmaya başladı. İlkokula yeni başlayan Çerkezköy genelindeki toplam 2 bin 850 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edildi."dedi.